Philips Hue Personlig Belysning - Køb Her på Tilbud

Philips Hue

Philips Hue er en serie af trådløst LED belysning hvor kun fantasien sætter grænser for stemningen.

Philips Hue har skabt deres serie af belysning ud fra devisen om at "Belysning er mere en blot belysning" Philips Hue er en serie af trådløst, personligt belysningssystem som er designet til hele potentialet i livet. Philips Hue kombinerer kvalitets LED-lys med intuitiv teknologi - og så er det meget energieffektivt. Så ikke nok med at du vil spare penge på elregningen med Philips Hue, du får også klare farver og et behagligt lys som sætter en magisk stemning i hjemmet, helt efter stemningen. Hue LED er ikke kun flotte, billige og energieffektive, Philips Hue er også praktiske - de kan blinke, dæmpes, pulsere dermed fås de i flere forskellige former, størrelser og modeller så du kan finde netop den Philips Hue Pære der passer ind i dit hjem.

Hue Bridgen er hjernen i Philips Hue systemet. Deres bridge sørger for at forbinde alle dine enheder og gør samtidig lysstyringen til en sjov leg. Du kan tilføje op til 50 Pærer til din Philips Hue Bridge samtidig, giv den blot internet installer appen på din smartphone eller tablet og så er du i gang. Philips Hue kan endda også nemt styres mens du ikke er hjemme. Mulighederne er uendelige.

Med Philips Hue kan du nemt styrer dine Hue Pærer mens du ikke er hjemme - uanset hvor du befinder dig i verden. Bare du blot har adgang til internettet. Du kan indstille lysstyrken, oprette timere, ændre farver og meget meget mere.

Derfor elsker vi Philips Hue!

Som du nok har opdaget elsker vi Philips Hue hos Detintelligentehjem.dk - Det er et system som kan ufatteligt meget, det er utroligt nemt at installere og tilpasse netop efter dit behov i hjemme. Konfigurationen fungere nemt og hurtigt og i løbet af få sekunder har du tilføjet dine pærer til systemet, derefter kan du ligeså nemt skabe scener, stemning, timere og meget meget mere.

Uanset om du er Home Automation entusiast eller bare almindelig forbruger så kan Philips Hue bruges i stort set alle systemer. Philips Hue har en nemt, åben og gennemsigtig API som de har valgt at dele med alle deres kundere, på den måde kan du nemt integrere dit Philips Hue system til Home Automation, med forudskabte plugins til både ZipatoFibaro og vera samt SmartThings. Derfor kan du nemt få dine Hue pærer sammensat med dit alarmsystem, bevægesessensorer eller scener i hjemmet.

Philips Hue benytter ZigBee teknologien til kommunikationen, men med en Philips Hue Bridge behøver du ikke tænke over det - overhovedet.

PS. Philips Hue er Apple Homekit kompatibelt, så nu kan du styre dit Hue med Siri.

Vis som Tabel Liste

Varer 1-15 af 43

Side
pr. side
Sorter faldende
Vis som Tabel Liste

Varer 1-15 af 43

Side
pr. side
Sorter faldende